Sierbeton levert raamdorpels op maat

Raamdorpels bestel je bij SierbetonDe afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een kleine verbouwing aan mijn huis. Ik wilde ook nieuwe raamdorpels zetten. Aangezien ik al ooit wat bij Sierbeton had besteld en dat goed was verlopen ging ik naar de site op zoek naar raamdorpels. Ik heb zelf, zoals veel mensen, niet veel verstand van raamdorpels. Wel wist ik ongeveer de afmetingen van de raamdorpels die ik nodig had. Op de site staat een overzicht van alle maten en prijzen, maar ik wilde er zeker va zijn dat ik de goede bestelde. Ik heb daarom contact opgenomen met de klantenservice. Toen heb ik een foto en de afmetingen van de raamkozijnen waar ik de raamdorpels wilde plaatsen gestuurd. Ik kreeg een dag later al antwoord met andere afmetingen die beter waren en ik kreeg bruikbare tips voor het zetten van de raamdorpels. Ik heb mijn bestelling geplaatst en nu zien mijn raamkozijnen er uitstekend uit. Sierbeton levert dus een goede service, ze zijn duidelijk en het is snel geregeld.

Birdmanfestival

Birdmanfestival wrote 17 posts

Post navigation